Kategóriák
Esztergom-Budapest

Budai Gazdagréti Örökimádás a Szentangyalok templomban

Kedves Testvérek!

Természetesen a hívek a saját plébániájukra menjenek szentségimádásra a plébánia által biztosított órákban. Erre mindenkit buzdítunk is! Az örökimádás kápolnák arra kitűnőek, hogy mindenki találhat magának megfelelő időpontot. Most már arra való kifogással, hogy ” sajnos nekem nem jó ez az időpont” senki nem térhet ki a szentségimádás elől.

Jó érzés tudni, hogy van egy hely – ahogy a Jóisten is ilyen – ahová bármikor be lehet térni.

Feltornyosultak a problémák? Összevesztél a család valamelyik tagjával? Magányos vagy? Nem tudsz aludni ? Nem tudod a választ valamire? Nem tudsz dönteni? Irány az örökimádás kápolna!

Irány Jézus! Ő tudja! Ő megvígasztal! Ő lecsillapítja a vihart benned! Ő elveszi magányodat !

Nem egy szerzetes közösségben , ha az elöljáró látja, hogy feszültség van két testvér között , elküldi őket EGYÜTT szentségimádni! És megtapasztalják, hogy Isten végtelen szeretetében – ami az Oltáriszentségből árad feléjük – minden tüske, feszültség eltörpül, jelentéktelenné válik. Sok házaspár megtapasztalta ezt már az Oltárszentség előtt.

Teréz anyához jöttek néha a nővérek panaszkodni, hogy nagyon sok a teendő, feltornyosultak a munkák. A válasza az volt : Igen? Akkor még egy órát üljetek le az Oltáriszentség elé! És valahogy minden kisimult, megoldódott.

Sorozatfüggő vagy? Internet, Facebook függő vagy? Legyél Oltáriszentségfüggő! Ó édes drog!

Drága idős , nyugdíjas testvérek! Ti vagytok az egyház kincsei! Fel tudjátok időtöket, fájdalmaitokat ajánlani az Úrnak a lelkek megmentésére! Ne otthon üljetek magányosan, hanem gyertek az Úr elé, és járjatok közben a családotokért , papjaitokért az egész környezetetek megszentelődéséért! Ha azt hinnétek, hogy már semmi hasznotokat nem veszi senki, hát ez tévedés! Tudtok engesztelni, könyörögni az Úr előtt másokért. És megtapasztaljátok a csodák tömegét!

Miért olyan nehéz csendben maradni az Úr előtt? Mert a csendben – szívünk legmélyén – megszólal Jézus, és akkor meg kellene térnünk, változtatnunk kéne az életmódunkon. és ezt nem akarjuk. Jézus tükröt tart a csendben elénk. Két út van – vagy megtérünk, vagy összetörjük a tükröt . Elnyomjuk mindenfajta tevékenységgel ezt a szelíd, halk hangot. Csak ne kelljen megváltozni vagy változtatni bármin. Mert az fájdalommal, sokszor veszteséggel jár. ( Például egy rossz kapcsolatot, szokást abbahagyni, ) De az igazi TARTÓS öröm pedig ezután jön. És szenvedünk tovább, pedig tudjuk, hogy nem jó, de megszoktuk.

Menj Jézushoz! Mondd el neki! Mondd el, hogy nem vagy boldog, de képtelen vagy változtatni a helyzeteden, életeden, mert gyenge vagy!

Az ALÁZAT mindig meghatja Jézust. A gőggel nem tud mit kezdeni.

Miért feszítették keresztre Jézust? Mert tükröt tartott eléjük. A szívük mélyén tudták, hogy igaza van! De nem akartak megváltozni. Ezért összetörték a tükröt – keresztre feszítették.

Ha bevallod Neki , hogy képtelen vagy megváltozni, pedig nagyon szeretnél – Ő jön és segít! az Ő szívét adja! az Ő szeretetét adja! Hol, hogyan? Az adorációban, az Oltáriszentség előtt!

Nem tudsz aludni, mert jár az agyad? Irány az Örökimádó kápolna!

Miért van ennyi sorozat a Tv-ben? Már mindenből sorozatot csinálnak. Mert a gonosz el akarja vonni a figyelmedet a lényegről. Azt akarja, hogy ne legyen időd a lényegre! Hogy se kedved, se időd ne legyen arra, hogy csendben leülj az Úr elé. Oda akar tapasztani a TV elé, a számítógép elé, a Facebook elé….stb

Összevesztél a házastársaddal , a gyerekeddel, a testvéreddel? Ne a kocsmába, a barátnődhöz, anyukádhoz szaladj, hanem szaladj az Úr elé! Éjjel-nappal ( 0-24 óráig) vár Ő az örökimádás kápolnában, hogy kiöntsd a szívedet annak, aki a legjobban ismer és szeret.

Számomra már csak a tudat is megnyugtató, hogy van egy ilyen hely, ahová bármikor betérhetek – nyitott kapukra találok.

Medgyesi Zsuzsanna

Örömmel jelzem, hogy sok felajánlás érkezett a Szent Angyalok Plébániatemplom szervezte örökimádásra. Így 2018. április 8-án,  vasárnap, az Isteni irgalmasság vasárnapján megkezdődhet a Szent Pio-kápolnában az Oltáriszentség folyamatos imádása. A 10 órai szentmise után lesz kihelyezve az Eucharisztia imádási helyére. A porta szolgálatnál továbbra is találunk jelentkezési lapokat, amelyeken jelezhetjük örökimádó szándékunkat, felajánlásainkat. Kérik, hogy azok is iratkozzanak fel, akik nem tudnak rendszeresen vállalni órákat.

<

Szerző: andre

blog.hu/user/869474/tab/data ,
blog.hu/user/870746/tab/data ,
www.blogger.com/profile/04913511731763672942 ,
www.blogger.com/profile/16789293116260086317 ,
blogger.hu/user/170038 ,
blogger.hu/user/182984 ,
gloria.tv/lowoa ,
twitter.com/andrelowoa ,
twitter.com/andre_lowoa ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük